Projekter

Grøndalsvænge – Plejeboliger

Nybyggeri af plejecenter og etablering af udearealer. Trædække, belægnings detaljer og staudebede udformer og forener de forskellige arealer rundt om bygningen.

BESKRIVELSE

Tags
belægning, cortenstål, pleje

Bygherre
KUBEN/KAB

Type
skitse til hovedprojekt og tilsyn

Landskabsarkitekt
BOGL og Algren og Bruun

arkitekt
ONV Arkitekter

udført
2011-2012

Om projektet
Ved indgangen til Grøndalsvænge plejecenter mødes man af en lys fliseplads med parkering og et stort svævende halvtag, der sammen med den bagvedliggende frugtlund markerer ankomsten til centret. Plejecentrets gård er indrettet med fokus på at skabe oplevelser for beboere. Et bølgende sydvendt trædæk skaber opholdspladser langs bygningen og i hævede staudebede er indlagt små sansenicher med fokus på duft, lyd og taktile oplevelser.