Kontakt

BOGL ApS
Tranevej 16, 3.sal
2400 København NV

+45 53 53 54 34

info@bogl.dk

CVR  32 83 21 64

Bank
Nordea Bank Danmark
5501
0712 742 550

Medlem af
Medlem af PLR – Praktiserende Landskabsarkitekters Råd, DL – Dansk Landskabsarkitekturforening og DANSKE ARK – Danske Arkitektvirksomheder

 • Nyheder

  11.10.17

  Nyt Sundhedshus Helsingør

  BOGL er prækvalificeret til totalentreprisen om projektering og opførelse af Nyt Sundhedshus i Helsingør. Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S er totalentreprenør og vi er underrådgiver sammen med PLH Arkitekter A/S, Dall & Lindhardtsen og Midtconsult P/S. Sundhedshuset forventes at få et samlet areal på ca. 13.000 m2 og skal rumme både regionale, kommunale og private funktioner.

  15.09.17

  Sønder Otting Skole

  BOGL er sammen med RUM, Balslev og Rønslev udvalgt til konkurrencen om at udforme en ny folkeskole til 500 elever i Haderslev Syd. Ny Sønder Otting Skole har fokus på natur, sundhed og bevægelse og er planlagt til at stå færdigt i 2020.

  30.08.17

  Indvielse af Eventcirklen i Roskilde

  Torsdag d. 29. august blev ‘Eventcirklen’ indviet ved en festlig dag i Roskilde. Cirklen er den første del af vores udearealer til Kildegården, som er ved at blive udført. Indvielsen blev fejret med en masse børn og unge, som straks tog cirklen i brug til leg, sport og ophold på kanterne.

  BOGL vandt i 2016 konkurrencen om en helhedsplan for Kildegården sammen med Svendborg Architects og Regnestuen. Det samlede projekt med Kunstens Hus af Svendborg Architects forventes at stå opført ultimo november.

  04.07.17

  BOGL er udvalgt til konkurrencen om Slagterigrunden

  BOGL er prækvalificeret til at udvikle en byrumsplan for den kommende bydel ‘Slagteriet’ på den gamle slagterigrund i Holstebro. BOGL står i spidsen for teamet bestående af Lendager Group, SlothMøller og planlægger Knud Aarup Kappel. I alt er tre teams udvalgt til konkurrencen ud af 18 ansøgere.

  ”Med den nye byrumsplan skal der skabes et kulturhistorisk grundlag med fortællingen om Holstebro som industriby, og byens arkitektoniske og bymæssige historie skal bevares.”, skriver kommunen om projektet.

  07.06.17

  BOGL vinder konkurrencen om Fremtidens Gårdhave i København

  Københavns Kommune søsætter med Fremtidens Gårdhave ved Straussvej et nyt markant innovationsprojekt, der skal vise nye veje for klimatilpasning af byens gårde. BOGL skal sammen med Lendager Group og SlothMøller udvikle projektet, der gennemføres som en samskabende proces med beboere, HOFOR og Københavns Kommune. Projektet er igangsat og forventes at stå færdigt i sommeren 2019.

  10.05.17

  Horsens midtby

  BOGL er udvalgt til at deltage i projektkonkurrencen om udformningen af tre centrale byrum i Horsens. Jessensgade, Søndergade og Torvet skal omdannes fra gågade til væregade, som kommunen skriver i programmet.  Seks teams er blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen, hvor vi afleverer vores forslag sidst i august. BOGL står i spidsen af et tværfagligt team bestående af Orbicon, Carlsens Planer og Popp Kuratering.