Kontakt

BOGL ApS
Tranevej 16, 3.sal
2400 København NV

Dorte Hermann, PQ- og Kommunikation: +45 42 60 14 90

info@bogl.dk

CVR nummer: 32 83 21 64

Bankoplysninger
Nordea Bank Danmark
Reg: 5501
Kontonr: 0712 742 550

Medlemsskaber
Medlem af PLR – Praktiserende Landskabsarkitekters Råd, DL – Dansk Landskabsarkitekturforening og DANSKE ARK – Danske Arkitektvirksomheder

 • Nyheder

  07.06.17

  BOGL vinder konkurrencen om Fremtidens Gårdhave i København

  Københavns Kommune søsætter med Fremtidens Gårdhave ved Straussvej et nyt markant innovationsprojekt, der skal vise nye veje for klimatilpasning af byens gårde. BOGL skal sammen med Lendager Group og SlothMøller udvikle projektet, der gennemføres som en samskabende proces med beboere, HOFOR og Københavns Kommune. Projektet er igangsat og forventes at stå færdigt i sommeren 2019.

  10.05.17

  Horsens midtby

  BOGL er udvalgt til at deltage i projektkonkurrencen om udformningen af tre centrale byrum i Horsens. Jessensgade, Søndergade og Torvet skal omdannes fra gågade til væregade, som kommunen skriver i programmet.  Seks teams er blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen, hvor vi afleverer vores forslag sidst i august. BOGL står i spidsen af et tværfagligt team bestående af Orbicon, Carlsens Planer og Popp Kuratering.

  24.04.17

  BOGL søger praktikanter

  BOGL søger talentfulde praktikanter til efteråret med start i august 2017. Læs hele opslaget her: praktik2017_efterår

  04.04.17

  Udvikling af Gustavs III:s Torg

  BOGL deltager sammen med Kjellander Sjöberg arkitektkontor i et parallellopdrag i Östersund, hvor vi arbejder med området omkring Gustav lII:s Torg. Opgaven handler om at tegne en bebyggelsesplan, der bl.a. indeholder boliger, koncerthus, bibliotek, hotel, byrum og en bussterminal.

  29.03.17

  Boliger i Trekroner

  Svendborg Architects og BOGL samt kunstner Sophia Kalkau har vundet konkurrencen om udviklingen af et nyt boligområde på Toppen i Trekroner nær Roskilde. Opgaven er blevet til i tæt samarbejde med KSE Ejendomme, hvor det nære og trygge naboskab, udsigter, kunst og landskab har været nogle af fokuspunkterne.

  21.03.17

  Nye partnere

  I takt med at tegnestuen vokser og får flere og flere opgaver, styrker BOGL nu ledelsen med udnævnelsen af to associerede partnere, Karl Love Sverud og Marie Furbo.

  Vi fejrer Love og Marie til reception og fest på tegnestuen fredag 21/04/2017.

  BOGL partnergruppe består ud over Love og Marie af adm. direktør Adam Bang og kreativ direktør Jens Linnet, som stiftede tegnestuen i 2009.