Kontakt

BOGL ApS
Tranevej 16, 3.sal
2400 København NV

+45 53 53 54 34

info@bogl.dk

CVR  32 83 21 64

Bank
Nordea Bank Danmark
5501
0712 742 550

Medlem af
Medlem af PLR – Praktiserende Landskabsarkitekters Råd, DL – Dansk Landskabsarkitekturforening og DANSKE ARK – Danske Arkitektvirksomheder

 • Nyheder

  04.07.17

  BOGL er udvalgt til konkurrencen om Slagterigrunden

  BOGL er prækvalificeret til at udvikle en byrumsplan for den kommende bydel ‘Slagteriet’ på den gamle slagterigrund i Holstebro. BOGL står i spidsen for teamet bestående af Lendager Group, SlothMøller og planlægger Knud Aarup Kappel. I alt er tre teams udvalgt til konkurrencen ud af 18 ansøgere.

  ”Med den nye byrumsplan skal der skabes et kulturhistorisk grundlag med fortællingen om Holstebro som industriby, og byens arkitektoniske og bymæssige historie skal bevares.”, skriver kommunen om projektet.

  07.06.17

  BOGL vinder konkurrencen om Fremtidens Gårdhave i København

  Københavns Kommune søsætter med Fremtidens Gårdhave ved Straussvej et nyt markant innovationsprojekt, der skal vise nye veje for klimatilpasning af byens gårde. BOGL skal sammen med Lendager Group og SlothMøller udvikle projektet, der gennemføres som en samskabende proces med beboere, HOFOR og Københavns Kommune. Projektet er igangsat og forventes at stå færdigt i sommeren 2019.

  10.05.17

  Horsens midtby

  BOGL er udvalgt til at deltage i projektkonkurrencen om udformningen af tre centrale byrum i Horsens. Jessensgade, Søndergade og Torvet skal omdannes fra gågade til væregade, som kommunen skriver i programmet.  Seks teams er blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen, hvor vi afleverer vores forslag sidst i august. BOGL står i spidsen af et tværfagligt team bestående af Orbicon, Carlsens Planer og Popp Kuratering.

  24.04.17

  BOGL søger praktikanter

  BOGL søger talentfulde praktikanter til efteråret med start i august 2017. Læs hele opslaget her: praktik2017_efterår

  04.04.17

  Udvikling af Gustavs III:s Torg

  BOGL deltager sammen med Kjellander Sjöberg arkitektkontor i et parallellopdrag i Östersund, hvor vi arbejder med området omkring Gustav lII:s Torg. Opgaven handler om at tegne en bebyggelsesplan, der bl.a. indeholder boliger, koncerthus, bibliotek, hotel, byrum og en bussterminal.

  29.03.17

  Boliger i Trekroner

  Svendborg Architects og BOGL samt kunstner Sophia Kalkau har vundet konkurrencen om udviklingen af et nyt boligområde på Toppen i Trekroner nær Roskilde. Opgaven er blevet til i tæt samarbejde med KSE Ejendomme, hvor det nære og trygge naboskab, udsigter, kunst og landskab har været nogle af fokuspunkterne.