Kontakt

BOGL ApS
Tranevej 16, 3.sal
2400 København NV

+45 53 53 54 34

info@bogl.dk

CVR  32 83 21 64

Bank
Nordea Bank Danmark
5501
0712 742 550

Medlem af
Medlem af PLR – Praktiserende Landskabsarkitekters Råd, DL – Dansk Landskabsarkitekturforening og DANSKE ARK – Danske Arkitektvirksomheder

 • Nyheder

  13.11.17

  Ledig stilling

  Vi søger landskabsarkitekt med talent for projektering og minimum 3 års erfaring til start hurtigst muligt.

  Se jobopslaget her: Landskabsarkitekt med projekteringserfaring

  03.11.17

  Indvielse af Stengadeparken

  I går blev vores midlertidige omdannelse af Stengadeparken på Nørrebro indviet. Projektet er en undersøgelse af, hvordan vi kan aktivere parkstrøget under de gamle lindetræer. En række pavilloner forskyder sig let i forhold til lindetræerne og skaber nye rum til ophold og eftertanke. Opholdsstederne forventes at stå frem til sommeren 2019. Foto: Ditte Haarløv Johnsen

  11.10.17

  Nyt Sundhedshus Helsingør

  BOGL er prækvalificeret til totalentreprisen om projektering og opførelse af Nyt Sundhedshus i Helsingør. Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S er totalentreprenør og vi er underrådgiver sammen med PLH Arkitekter A/S, Dall & Lindhardtsen og Midtconsult P/S. Sundhedshuset forventes at få et samlet areal på ca. 13.000 m2 og skal rumme både regionale, kommunale og private funktioner.

  15.09.17

  Sønder Otting Skole

  BOGL er sammen med RUM, Balslev og Rønslev udvalgt til konkurrencen om at udforme en ny folkeskole til 500 elever i Haderslev Syd. Ny Sønder Otting Skole har fokus på natur, sundhed og bevægelse og er planlagt til at stå færdigt i 2020.

  30.08.17

  Indvielse af Eventcirklen i Roskilde

  Torsdag d. 29. august blev ‘Eventcirklen’ indviet ved en festlig dag i Roskilde. Cirklen er den første del af vores udearealer til Kildegården, som er ved at blive udført. Indvielsen blev fejret med en masse børn og unge, som straks tog cirklen i brug til leg, sport og ophold på kanterne.

  BOGL vandt i 2016 konkurrencen om en helhedsplan for Kildegården sammen med Svendborg Architects og Regnestuen. Det samlede projekt med Kunstens Hus af Svendborg Architects forventes at stå opført ultimo november.

  04.07.17

  BOGL er udvalgt til konkurrencen om Slagterigrunden

  BOGL er prækvalificeret til at udvikle en byrumsplan for den kommende bydel ‘Slagteriet’ på den gamle slagterigrund i Holstebro. BOGL står i spidsen for teamet bestående af Lendager Group, SlothMøller og planlægger Knud Aarup Kappel. I alt er tre teams udvalgt til konkurrencen ud af 18 ansøgere.

  ”Med den nye byrumsplan skal der skabes et kulturhistorisk grundlag med fortællingen om Holstebro som industriby, og byens arkitektoniske og bymæssige historie skal bevares.”, skriver kommunen om projektet.