Tegnestuen

Hvert projekt er en afspejling af stedet og de mennesker der bruger det. Målet er landskaber, som både er vedkommende og interessante at færdes i og vende tilbage til, på afstand og helt tæt på.

Case story

Tilgang

I vores projekter arbejder vi med at finde ind til stedets særlige kvalitet, poesi og uforløste potentiale og lade det danne afsæt for forandring. Vi tror på at stedets identitet og potentiale kan findes i landskabets mange lag af historie, kultur, materialer og natur. Lag, der for brugerne repræsenterer tilhørsforhold, identitet og livskvalitet. Det er vores målsætning at skabe indlevede, æstetiske og nærværende miljøer der fastholder dette og har modet til at afsætte nye lag der kan inspirere og danne rammer til fremtidens samfund.

BESKRIVELSE

Vores projekter tager bæredygtig planlægning alvorligt og fokuserer på en aktiv inddragelse af brugerne og det sociale liv. Opgaverne spænder i skala fra store planlægningsopgaver til byrumsdesign, boligbebyggelser, pleje og omsorg, skoler og institutioner. Vores mål er altid et resultat som er både æstetisk og originalt, løser funktionelle behov og er tilfredsstillende for brugere og drift. Vi ideudvikler og projekterer helstøbte projekter med et højt arkitektonisk og teknisk niveau.


Proces

Alle projekter startes op med skitseringsmodeller til afprøvning af ideer for at etablere den bedste mulige dialog med brugere og bygherre omkring det færdige resultat. Modelarbejdet giver en direkte forståelse for stedets rumlige udfordringer og muligheder. Modellerne inddrages både i de første konceptuelle dele af projektet og i den senere detaljering, hvor modelarbejdet bliver en del af metoden til at finde de rigtige konstruktive og designmæssige løsninger i større målestok.

Om os

BOGL yder rådgivning inden for planlægning, landskabsarkitektur og inventardesign. Vi tilbyder rådgivning i alle projektets faser fra skitsering og konceptudvikling til udbud, byggeledelse og fagtilsyn, både som totalrådgiver og i samarbejde med arkitekter, ingeniører og kunstnere. Tegnestuen ledes af indehaverne Adam Bang og Jens Linnet.

Video

Filmen 'Påvirkning'

Sideløbende med de traditionelle landskabsdiscipliner udforsker tegnestuen landskabet gennem blandt andet film og udstillinger. ´Påvirkning’ er en rejsefortælling i det nordiske landskab, fra Gedser i syd til Nordkap i nord. Filmen undersøger de landskabsbaserede storindustriers påvirkning i landskabet og de mennesker der bor i det. Filmprojektet og dens udforskning af relationen mellem menneske og natur er en stor inspirationskilde og fælles reference ramme på tegnestuen. Filmen har været vist på den fælles nordiske udstilling ’Manmade Environment’ på Norsk Form i Oslo, DAC i København, Arkitekturmuseet i Stockholm og Finlands Arkitekturmuseum i Helsinki.

MEDARBEJDERE

Adam Bang

+45 61 26 97 34
anb@bogl.dk

- Orlov -
Adm. direktør og stiftende partner
Landskabsarkitekt mdl

Jens Linnet

+45 61 26 71 21
jl@bogl.dk

Kreativ direktør og stiftende partner,
Landskabsarkitekt mdl

Dorte Hermann

+45 42 60 14 90
dh@bogl.dk

PQ- og kommunikationsansvarlig

Karl Love Sverud

+45 61 26 97 39
kls@bogl.dk

Associeret partner
Landskabsarkitekt mdl

Marie Furbo

+45 42 60 81 90
mfu@bogl.dk

Associeret partner,
Landskabsarkitekt mdl.

Anna Maria Hansen

+ 45 53 76 12 68
amh@bogl.dk

Landskabsarkitekt mdl.

Nina Due

+45 53 76 80 22
nd@bogl.dk

Landskabsarkitekt mdl.

Theis Munk

+ 45 53 67 51 25
tms@bogl.dk

Landskabsarkitekt

Sophie Andrews

+45 53 80 79 91
sa@bogl.dk

Landskabsarkitekt mdl.

Lise Vium

+ 45 31 31 81 83
lv@bogl.dk

Landskabsarkitekt Cand.Arch.

Kamille Augustinus Hansson

+ 45 42 68 50 04
kah@bogl.dk

Landskabsarkitekt mdl.

Iben Degn

ibd@bogl.dk

Arkitekt maa

Oskar Frelin

+45 31 14 75 19
of@bogl.dk

Landskabsarkitekt mdl.

Vinayak Menon

vme@bogl.dk

Praktikant

Skarphéðinn Njálsson

ska@bogl.dk

Praktikant

Anna Sofia Falkentoft

asf@bogl.dk

Studentermedhjælp